Gyűjtő szállítás

Gyűjtő szállítás kedvező feltételekkel

A gyűjtő szállítás keretében futárszolgálatunk tetszőleges mennyiségű kisebb csomagot kedvező díjszabás mellett tud eljuttatni a címzettekhez. Tulajdonképpen az átadott küldemények következő munkanapon történő kiszállítását jelenti. A kiszállítások 8-17 óra között történnek. Igénybe vehető futár szolgáltatásaink közül ez a legköltségtakarékosabb megoldás.

Gyűjtő szállítás garanciákkal

Elsősorban akkor ajánljuk, ha csomagjai nem időigényesek, nem kell a feladás napján megérkezniük a címzettekhez, illetve ha szeretné szállítási költségeit minimalizálni.

Az 1 munkanapos határidőre garanciát vállalunk.

A szállítást legkésőbb 14:00-ig meg kell rendelnie, hogy még aznap fel tudjuk venni munkaidőben a küldeményeket.

Folyamatos napi megrendelés esetén lehetőség van arra, hogy a futár egy előzetesen egyeztetett időpontban vegye fel Öntől a küldeményeket, így nem kell naponta futárt rendelnie, csak időben elkészülni a csomagokkal. Legkésőbb délután fél 4-ig minden szerződött partnerünknél az átvételnek meg kell történnie. Amennyiben később kapjuk meg a csomagokat, futárszolgálatunk a feladást követő második munkanapon tudja kézbesíteni azokat a megadott címekre.
(későbbi felvételi időpont és másnapi szállítási igény esetén felárat számolunk fel 2000 Ft/felvétel)

A szállítási költség a távolságtól független, a tényleges súly vagy a küldemény térfogatsúlya alapján kerül meghatározásra (attól függően, melyik a nagyobb). Nagyméretű, de terjedelmükhöz képest könnyű küldemények fuvardíját térfogatsúlyuk, azaz az általuk elfoglalt hely, és nem a tényleges súlyuk alapján állapítjuk meg.