Karrier

Futárszolgálatunk folyamatosan bővül, így mindig szükségünk van kiváló szakemberekre. Amennyiben szívesen dolgoznál nálunk küldd el önéletrajzodat az info@mixpakk.hu címre.

1, Raktáros

Ha te szeretnéd beosztani az idődet és képes vagy önálló munkavégzésre valamint csapatmunkára. Rendelkezel a tenni akarás érzésével, megbízható vagy, vannak terveid és vágyaid és szeretnél fejlődni. Ha szeretsz korábban végezni a rád bízott munkáva és ezért inkább előbb is hazamenni.

  • Mire van ahhoz szükséged, hogy csapatunk tagja lehess:

    Nem várunk semmilyen extra képzettséget, vagy akár gyakorlati tapasztalatot. Pontosan tudjuk a nyári diákmunkásunk után, hogy némi rátermettséggel és dolgozni akarással 1 hét alatt minden munkafolyamat elsajátítható, ezért a legfontosabb képesség számunkra, az akarat. Nem kérjük, hogy legyél nagydarab és erős mert nincs rá szükség és nem kérjük, hogy legyen targoncavezetői vizsgád. Legyél tele akarattal és máris nálunk a helyed.

  • Mi az amit mi nyújtunk neked:

    Bejelentett állást, fejlődési lehetőséget, megfelelő fizetést. A kitűzött célszámok és minőségi munkakvégzés kifogás nélküli elvégzésének esetében, további bónuszokkal is jutalmazunk, hogy te is elérd az életedben a céljaidat, vágyaidat.

Jelentkezés: fényképes önéletrajzzal info@mixpakk.hu e-mail címen

2, Futár

Feladatok:

  • elvégzi a napi kiszállítási feladatokat
  • rugalmas, terhelhető
  • lendületes, jó csapattag és jó a kapcsolattartó képessége
  • adminisztráció

Amit nyújtunk: bejelentett munkabér, költség térítés

Jelentkezés : fényképes önéletrajzzal info@mixpakk.hu e-mail címen