Rólunk

MXP a jó megoldás

Az MXP Futárszolgálat 2012-ben alakult, melyet a cég értékesítési vezetője, valamint kiváló logisztikus munkatársa alapított. Cégünk saját autó flottával rendelkezik kollégáink a csomaglogisztikában, szállítmányozásban, raktározásban jelentős tapasztalattal rendelkeznek. Az MXP futárszolgálat működésének sikerét a korábban több nemzetközi csomaglogisztikai cégnél szerzett tapasztalat és alvállalkozói ismeretek adják.

MXP_futárszolgálat  packaging-2481462_640

 

 

 

 

A célunk, hogy a futár és futárszolgálatok piacán lévő piaci rést betöltve meghatározó szereplővé váljon gyűjtőszállításban és expressz szállításban egyaránt. A piac folyamatos bővülése miatt nem tudjuk, hogy mekkora a sikerünk, de az árbevételünket tekintve a valóság messze túlszárnyalja elképzeléseinket. Éves szinten minimum 100 %-kal növeltük a bevételünket, ahogy azt tettük az előző évben is. ( 2015 )

A évek alatt folyamatosan fejlesztettük a futárszolgálatunk működését. A munkaerőállomány ma már az ötszöröse ahhoz képest, amikor indult a cég. Gépjárművek száma is sokszorosára nőtt. Jellemzően néhány éves megbízható teherautókkal szállítunk és nagy figyelmet fordítunk az autók cseréjére is. 2013-tól bevezetésre került és teljesen áttértünk a jelenleg is használt futárszoftverünk használatára, amely garantálja, hogy a csomagszállítás során ellenőrizhető és követhető szolgáltatást nyújtsunk megrendelőinknek a csomag felvételétől a kézbesítésig.

Jelenleg alvállalkozóinkon keresztül országosan 1 munkanap alatt szállítjuk ki csomagjainkat gyűjtőszállításban és 5-6 óra alatt expressz megbízás alapján. Pickpackpont szolgáltatásunk esetén pedig Budapesten 1-2 munkanap valamint vidéken 2-4 munkanap alatt veheti át a csomagját.

Üdvözlettel:
MXP Futárszolgálat

 

Elhivatottan törekszünk arra, hogy meglévő és leendő ügyfeleink, stratégiai partnerként számítsanak futárszolgálatunkra. A küldemények gyors felvétele, sértetlenül és időben történő kézbesítése nem elvárás, hanem alapszolgáltatás és természetesen saját magunkkal szemben támasztott alapkövetelmény.

Tevékenységünk célja a bonyolult folyamatok hatékonyabbá tétele. A megfelelő logisztikát a gazdasági élet és a gazdasági verseny teszi elengedhetetlenné. Logisztikai tevékenységünket a 7M-elv alapján végezzük, melyben elkötelezetten hiszünk. Az MXP futárszolgálat segítségével az Ön küldeményei garantáltan célba jutnak.

Egységesített áraink eredményeként Budapest belvárosába, illetve külső kerületeibe, valamint az agglomeráció egész területére fix áron szállítunk. Továbbá a jelenlegi nehéz gazdasági helyzetet figyelembe véve alakítottuk ki gyűjtőszállítás (Budapest, vidék), körfuvar és vidéki szállításra vonatkozó futár díjainkat.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyorsan és egyszerűen adhassa le szállítási igényét. A megrendelő lap kitöltése és elküldése után, kollégánk feldolgozza megrendelését és 10 percen belül visszaigazoljuk Önnek a szállítást. Ha gyorsan, megbízhatóan és kedvező díjakkal szeretné célba juttatni csomagjait, vegye igénybe futárszolgálatunkat!