Raktárlogisztika

Raktárlogisztika webshopok számára

Raktárlogisztika szolgáltatásunk révén végig kísérjük partnereink árujának útját a beérkezéstől kezdve a címzetthez történő eljuttatásig. Komplex szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk partnereink termékeinek beérkeztetését, raktározását, komissiózását, csomagolását, címkézését, kiszállítását, igény szerint a rendelések számlázását és csomagba helyezését is.

Raktárlogisztika webshopoknak   Raktárlogisztika

Raktárlogisztika webáruházaknak

 A Mixpakk Kft. webáruházak számára nyújtott raktárlogisztika megoldása teljeskörű legyen szó belföldi, vagy külföldi szállításról: a forgalmazott termékeket tároljuk, a webshopba érkező megrendeléseket összekészítjük, szakszerűen csomagoljuk, ha szükséges papír alapú számláját kiállítjuk és a csomagba helyezzük, valamint az egész csomagot a vásárlókhoz kiszállítjuk.

A feltételek nálunk adottak: közel 1000 nm2 raktározó, szortírozó, komissiózó terület, raklapos és polcos állványrendszer, megfelelő informatikai háttér, saját autó flotta, több mint 10 éves gyakorlat hazai és nemzetközi fuvarszállításban és csomaglogisztikában.

Egyszerű és transzparens működés

Partnereinknek nincs más dolga, mint átadni számunkra a megrendeléseket, és attól kezdve nemcsak a kiszállítást, hanem a teljes komplex logisztikai tevékenységet működtetjük. Komplex szolgáltatóként immár nemcsak a küldemények belföldi és nemzetközi kézbesítését tudjuk biztosítani, hanem a termékek tárolását, csomagolását, címkézését is, így a teljes, komplex logisztikai folyamatot elvégezzük.

Miért előnyös?

Mi üzemeltetjük a teljes logisztikai folyamatot, így ezzel Ön időt, erőforrást és pénzt spórol meg cégének. Ezáltal a webáruházának termékeinek népszerűsítésére és az értékesítésére tud koncentrálni. A kiszervezett raktárlogisztika által megszabadulhat a termékek tárolásával, készletezésével, csomagolásával, a rendelések összeállításával és szállíttatásával, valamint az emberi erőforrás allokációjával járó költségektől és nyűgöktől, melyek egy webáruház erőforrásainak nagyrészét felemésztik.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi form kitöltésével, vagy hívja kollégánkat a 06 20 9402 714-es számon.