MXP raktárbérlés

Lehetőséget biztosítunk Partnereink számára, hogy termékeit közvetlenül a XI. kerületi raktárunkba szállítsa, ahol azok beérkeztetését, raktározását, komissiózását, csomagolását, címkézését, kiszállítását, igény szerint a rendelések számlázását és csomagba helyezését is elvégezzük. Önnek nem kell foglalkoznia a raktározás, csomagolás, logisztika, futárszolgálat feladataival, teljes mértékben a növekedésre koncentrálhat.

 

Raktárunk jellemzői

  • csomaglogisztikai raktártól elkülönített raktárterület
  • statikus állványos tárolási rendszer,
  • salgó- polcos tárolási rendszer, amely rugalmasan bővíthető,
  • saját fejlesztésű informatikai háttér

Raktározás, bérraktározás

XI. kerületi telephelyünk 1.000 m2-en modern, 10 méter belmagas raktárcsarnokban végezzük az áruk tárolását. A csarnokban magas raklapos és salgó-polcos állványrendszert, vonalkód technikával működő raktárnyilvántartást valamint teljes körű raktárlogisztikai szolgáltatást kínálunk Partnereink számára.

Telephelyünk könnyen megközelíthető az M0-ás, M1 és M7 autópályákon. Raktárunkban kb. 500 paletta helyet biztosítunk belföldi kereskedelmi áruk tárolására.

Tapasztalt kollégáink munkája garantálja, hogy a raktározás feladatai, úgymint a beérkeztetés, készletre vételezés, komissiózás és a csomagolás is szakszerűen és határidőre elkészülnek.

Miért előnyös?

  • nem igényel befektetést, nem kell ingatlant bérelni, vásárolni
  • nem kell megvásárolni a szükséges gépeket, sem raktári tárolórendszert, informatikai rendszert, mérlegeket, járműveket, sem fenntartani ezeket
  • a napi logisztikai feladatok automatikusan elvégzésre kerülnek, ön a növekedésre koncentrálhat
  • a napi teendők ellátására nem kell munkaerőt fenntartania

A kiszervezett raktárlogisztika által megszabadulhat a termékek tárolásával, készletezésével, csomagolásával, a rendelések összeállításával és szállíttatásával, valamint az emberi erőforrás allokációjával járó költségektől és nyűgöktől, melyek egy webáruház erőforrásainak nagyrészét felemésztik.

További információt szolgáltatásunkról itt olvashat: Raktárlogisztika.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi form kitöltésével, vagy hívja kollégánkat a 06 20 9402 714-es számon.