MXP csomagolás

MXP csomagolás

Új csomagolás szolgáltatásunk keretein belül webshopok számára vállaljuk termékeik beérkeztetését, csomagolását és címkézését is. Komplex szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk Partnereink termékeinek beérkeztetését, raktározását, komissiózását, csomagolását, címkézését, kiszállítását, igény szerint a rendelések számlázását és csomagba helyezését is.

MXP csomagolás  MXP csomagolás

MXP csomagolás webáruházak számára

Önnek elég az értékesítési tevékenység fejlesztésére, az új vevők megszerzésére fókuszálnia, miközben a teljes logisztikai hátteret biztos kezekben tudhatja az MXP Futárszolgálat és komplex logisztikai szolgáltatónál. Nincs szükség ingatlanbérlésre, külön infrastruktúrára, újabb szoftverre, rengeteg erőforrásra és időre.

Szakképzett kollégáink segítségével termékeinek csomagolását elvégezzük legyen szó egyedi vagy standard megoldásról. Szükség esetén vállaljuk a csomagoláshoz szükséges anyagok beszerzését is. Tapasztalatunk van bármilyen méretű és anyagú áru szakszerű csomagolásában, akár törékeny, túlméretes vagy egyedi bánásmódot igénylő termékről van szó.

Kiszervezett csomagolás szolgáltatások:

  • beérkező termék teljes körű kezelése az ellenőrzéstől a polcozásig
  • csomagolás igény szerint legyen szó egyedi vagy standard megoldásról
  • élőmunkaigényes feladatok ellátása (címkézés, fóliázás, komissiózás, csomagolás stb.)
  • megrendelések kezelése, követése
  • számla, szállítólevél nyomtatása, utánvét kezelése
  • kiszállítás
  • készletnyilvántartás, készletgazdálkodás támogatás
  • raktározás és minden ehhez kapcsolódó tevékenység

Komplex szolgáltatásunk révén a rendelési tételeket összegyűjtjük, szakszerűen, Partnereink igényeinek megfelelően csomagoljuk. A csomagolt árut címkézzük és az adott súlyhoz és desztinációhoz tartozó futárunk segítségével másnap kiszállítjuk. Ha szükséges hazai, vagy külföldi utánvétes csomagok ellenértékét begyűjtjük és a megbeszélt módon elszámlunk. Az esetlegesen át nem vett csomagokat automatikusan visszavételezzük és a visszárut kezeljük.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi form kitöltésével.