MXP raktározás

MXP raktározás webshopok számára

Több mint 10 éves futár, szállítási- és logisztikai tapasztalataink alapján elmondható, hogy a raktározás külső szolgáltatóval oldható meg a legrugalmasabban, ezzel együtt a leggazdaságosabban is. A forgalommal arányosan növekednek költségei, ha saját üzemeltetésben oldja meg a raktározást.

Raktárlogisztika  boxes-2719166_640

Raktározás webáruház és webshopok számára

Folyamatosan bővülő szolgáltatási palettánknak köszönhetően Partnereinknek lehetőségük van igénybe venni raktározási szolgáltatásunkat is. Raktározás keretein belül az MXP vállalja kereskedelmi áruk raktározásán túl az áruk komissiózását, valamint azok címre történő kiszállítását is.

Kiszervezett raktározás

Lehetőséget biztosítunk Partnereink számára, hogy termékeit közvetlenül XI. kerületi raktárunkba szállíthatja, ahol azok beérkeztetését, raktározását, komissiózását, csomagolását, címkézését, kiszállítását, igény szerint a rendelések számlázását és csomagba helyezését is elvégezzük. Önnek nincs más dolga csak webshopjának növekedésére koncentrálni, mi elvégezzük a raktározást és kapcsolódó logisztikai feladatokat egyaránt.

Teljes körű logisztikai szolgáltatást, rövid- és hosszú távú raktározási lehetőséget tudunk nyújtani az igényeknek megfelelően, valamint kézi és gépi rakodást, komissiózást, gyűjtő szállítmányok kezelését is probléma mentesen megoldjuk.

Raktárunk jellemzői:

  • csomaglogisztikai raktártól elkülönített raktárterület
  • statikus állványos tárolási rendszer,
  • salgó- polcos tárolási rendszer, amely rugalmasan bővíthető,
  • saját fejlesztésű raktározási szoftver

Raktározási infrastruktúránkkal Partnereinknek teljes körű logisztikai szolgáltatást kívánunk nyújtani, a lehető legmagasabb színvonalon a lehető leggazdaságosabban.

Amennyiben teljes körű megoldást keres raktározási problémáinak megoldására, akkor forduljon hozzánk bizalommal az alábbi form kitöltésével.