Logisztika

Webáruház, webshop logisztika

Az angol nyelvben a webshop logisztika kifejezést leginkább a „supply chain management” (ellátási lánc menedzsment) szinonimájaként említik, vagyis az értékteremtő láncok intelligens tervezésének, irányításának megfelelőjeként.

Az MXP Futárszolgálat és komplex logisztikai szolgáltató elsősorban webáruházak számára nyújt logisztikai megoldásokat. Szolgáltatásaink kialakításakor fő szempontunk az volt, hogy minden olyan logisztikai feladat teljesítését biztosítani tudjunk, amelyre partnereinknek szüksége lehet. Nagy előnyünk a logisztikai szolgáltatást nyújtó cégekkel szemben, hogy a Mixpakk Kft. futárszolgálatból lett komplex logisztikai szolgáltató.

 

Logisztika webáruház és webshop részére

Stratégiai partnerként gondolkodunk, így futár cégünk a különböző alap- és kiegészítő szolgáltatásainak akár egyidejű igénybe vételével fejlődést és kiszámíthatóságot biztosít szerződött és egyéni megrendelőink számára.

Szolgáltatásunk révén az árú beérkeztetésétől a tároláson át, megrendelés esetén komissiózást, csomagolást/összekészítést, címkézést, akár számlázást és a kiszállítást is elvégezzük.

Webáruházak számára nyújtott logisztikai megoldásunk teljeskörű legyen szó belföldi, vagy külföldi szállításról: a forgalmazott termékeket tároljuk, a webshopba érkező megrendeléseket összekészítjük, szakszerűen csomagoljuk, ha szükséges papír alapú számláját kiállítjuk és a csomagba helyezzük, valamint az egész csomagot a vásárlókhoz kiszállítjuk.

Logisztikai feladatainkat a 7M elve alapján határoztuk meg:

  • Megfelelő dolog;
  • Megfelelő minőségben;
  • Megfelelő állapotban (mennyiségben);
  • Megfelelő helyen;
  • Megfelelő időben;
  • Megfelelő információkkal, okmányokkal;
  • Megfelelő áron álljon rendelkezésre.

Ezen elvek egyike sem élvez prioritást, és elsőbbséget a másikkal szemben, mivel ez egy olyan lánc, amelyben minden elemnek stimmelnie, passzolnia és rendben kell mennie ahhoz, hogy sikeres és hatékony legyen az adott logisztikai folyamat.

Miért előnyös ez a webáruház részére?

Mi üzemeltetjük a teljes logisztikai folyamatot, így ezzel Ön időt, erőforrást és pénzt spórol meg cégének. Ezáltal a webáruházának termékeinek népszerűsítésére és az értékesítésére tud koncentrálni. A kiszervezett raktárlogisztika által megszabadulhat a termékek tárolásával, készletezésével, csomagolásával, a rendelések összeállításával és szállíttatásával, valamint az emberi erőforrás allokációjával járó költségektől és nyűgöktől, melyek egy webáruház erőforrásainak nagyrészét felemésztik.

Forduljon hozzánk bizalommal az alábbi form kitöltésével, vagy hívja kollégánkat a 06 20 9402 714-es számon.