Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások

Utánvét összeg beszedése:
A Mixpakk Futárszolgálat vállalja a kiszállított küldemény értékének készpénzben való átvételét a címzettől. Elszámolás átutalással történik a Megbízó bankszámlájára, vagy készpénzben visszavisszük. A felvételt követő legkésőbb 3. munkanapon az utalás indítása megtörténik a Mixpakk Kft. részéről.

Várakozás, hivatali és egyéb ügyintézés:
Megbízás alapján vállaljuk a hivatalokban történő ügyintézéseket cége számára. Önkormányzat, NAV, földhivatali ügyintézés. Egyéb esetekben személyes ügyek intézése. Ajándékok kézbesítése, virágküldés és egyéb kérések sem jelentenek akadályt futárjaink számára.

Éjszakai és hétvégi futárszolgálat:
Szükség esetén 18:00 óra után és reggel 08:00 előtt időintervallumban is szállítjuk a csomagokat. Amennyiben Önnek hétvégi kiszállításra van szüksége, természetesen rendszerünkben gördülékenyen megoldható ezen időpontokban is a szállítás. Ezzel kapcsolatban kérjen tájékoztatást az ügyfélszolgálatunktól.

Okmány visszaforgatás:
Különböző dokumentációk megfelelő személlyel történő aláíratása és visszajuttatása a Megrendelőnek.

Futár bérlése:
Lehetőség van arra, hogy akár egész napra segítséget nyújtson Önöknek futárunk. Gépjárművel vagy anélkül, egyaránt lehetőségük nyílik igénybe venni ezt a szolgáltatást.