Miért érdemes aznapi kiszállítást igényelni?

Aznapi kiszállítás segítségével hatékonyan és megbízhatóan juthat el a csomag A-tól B pontba. Egy nagyobb szállócégtől eltérően vannak futárok akik ugyanazon a napon vesznek fel és szállítanak tárgyakat, kihagyva az elosztó központot.

Most megtudhatja, hogy miért is érdemes ilyen kiszállítókhoz fordulni. Aznapi kiszállítás esetén pontosan meg tudjuk tervezni, mikor vegye át a futár a csomagot és mikorra szállítsa le azt. Ha ügyfélnek vagy kliensnek küld csomagot, akkor ha úgy ütemezi a szállítást, ahogy az megfelel a kliens határidőnaplójának, akkor a kliens elégedett lesz és többször fordul majd önhöz. A napi futárszolgálat használatával hatékonyabb ellenőrzést érhet el a szállítmányokkal kapcsolatban is. Ha sürgős szállításra van szüksége, akkor ezek a futárok kihúzzák a bajból. Vannak már kerékpáros futárok is, akik a belváros utcáit járják, hogy biztosítsák, hogy bármilyen méretű lesz a szállítmány, az időben érkezzen a kívánt címre.

Ezeknél a cégeknél a súly és a csomag méretei a költség kiszámításának legfontosabb tényezői, míg a futárcégek elsősorban a megtett távolságon alapuló árazást veszik figyelembe. Az aznapi szállítás tehát egy igen megfizethető alternatíva, ha sürgeti az idő. Nagyobb futárcégeknél lehetetlen végső módosításokat végrehajtani a csomag kapcsán, hiszen ilyenkor csak az elosztóközpontnál tudnak segíteni, vagy elküldik a csomagot a kívánt címre. A legtöbb aznapi futárszolgálatnál azonnali hívást küldhet a feladó az ügyfélszolgálat számára a problémák megoldásához, beleértve a szállítási cím újratervezését, ha az ügyfél nem érhető el a megbeszélt helyszínen vagy időben. Az aznapi futárszolgálatok akár délután 5 óra után és hétvégén is szállítanak, tehát, ha önnek például péksége van, és vasárnap egy ügyfélnek szállítana egy születésnapi tortát, akkor érdemes egy olyan futárhoz fordulni, aki még aznap szállít.

Similar Posts