5 izgalmas fejlesztés 2019-re

Partnereink számára új szolgáltatásokat, fejlesztéseket vezettünk be a 2019-es évre, melyekkel szeretnénk megkönnyíteni és hatékonyabbá tenni a napi munkafolyamatokat annak érdekében, hogy az ügyfelek még elégedettebbek legyenek:

  • Nyomkövető alkalmazásunk segítségével már a csomagok címzettjei is valós időben tájékozódhatnak csomagküldeményük aktuális helyzetéről. https://mixpakk.hu/nyomkovetes/
  • Partnereink számára pontos és valós idejű adatokat adunk vissza a csomagküldemények aktuális állapotáról, már nem csak az látszik, hogy sikertelen kézbesítés történt, hanem annak pontos oka is (pl. címzett nem elérhető, későbbi szállítást kért, értesítőt hagyott). Továbbá látszik az is, hogy a küldemény újra szállításos, vagy végleg lezárt.
  • Elindítottuk napi ügyféltájékoztató értesítésünket, melyben már a kézbesítésre vonatkozó időkaput és a futár mobiltelefonszámát is elküldjük a címzettek részére.
  • Futárszoftverünket folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél több webáruházhoz tudjunk kapcsolódni. Ennek eredményeképpen már UNAS és Woocommerce webshopokhoz is elkészült az API kapcsolat.
  • A csomagok összekészítését segítve, új címkenyomtató funkciót vezettünk be futárszoftverünkbe, mely segítségével az etikett nyomtatása már történhet ABC sorrendben, de akár keletkezés, címzett, feladó sorrendben is.
  • Cégünk a 2019-es évre raktárlogisztikai szolgáltatással bővült annak érdekében, hogy Partnereinket még szélesebb szolgáltatáspalettával tudjuk támogatni. Komplex szolgáltatásunk keretén belül vállaljuk partnereink termékeinek beérkeztetését, raktározását, komissiózását, csomagolását, címkézését, kiszállítását, igény szerint a rendelések számlázását és csomagba helyezését is. https://mixpakk.hu/raktarlogisztika/

Felmerülő kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi form kitöltésével, vagy hívja kollégánkat a 06 20 9402 714-es számon.

www.mixpakk.hu

Similar Posts