Sérülékeny csomagok kezelése

Kényes csomagok kezelése

Gyakori igény, hogy valamilyen törékeny tárgyat szeretnének az ügyfelek futárszolgálat segítségét igénybe véve eljuttatni a célhelyszínre. Egy ilyen küldemény nagy odafigyelést igényel, természetes hogy a feladó aggódik a csomag épségéért. Nem minden futár vállal ilyen megbízást, de futárszolgálatunk rendelkezik tapasztalattal a törékeny tárgyak szállítása terén is. Egy dologra azonban célszerű odafigyelni: olyan futárszolgálathoz forduljunk, mely vállalja a garanciát arra, hogy épségben leszállítja a csomagot.

environmental-protection-326923_640

Amikor egy törékeny, ráadásul értékes tárgy szállításáról van szó, érthető az aggódás, amit csak tetéznek a rémtörténetek, hogy értékes küldemények eltűnnek, vagy rettenetes állapotban érnek célba, a törékeny tárgyak összetörnek a szállítás során. Mindig legyen gyanús egy olyan futárszolgálat, ami nem szívesen vállal garanciát ezekre a csomagokra, ugyanis ha nem merik garantálni a csomag biztonságos szállítását, joggal merül fel a kérdés, hogy vajon miért nem?

Extra költség, de nagyobb a biztonság

A speciális körülmények természetesen fokozott odafigyelést igényelnek a futár részéről, aminek természetesen ára van. A garancia szintén egy extra szolgáltatás, de ezek mind megtérülnek, ha a csomagunk igazán fontos számunkra.

Szolgáltatásainkról és árainkról az alábbi linken tájékozódhat.

Ha nem talál valamit, de fontos feltétel Önnek a szállítást tekintve, hívjon minket bizalommal és készséggel segítünk!

www.mixpakk.hu

 

Similar Posts