Mekkora legyen a csomag? Hogyan szállítunk?

Mekkora lehet egy csomag?

Egy küldemény maximális tömege 40 kg lehet. A küldemények címoldalának legkisebb mérete 12 cm x 17,5 cm. A csomag leghosszabb kiterjedésbeli mérete 140 cm lehet
Túlsúlyos árukezelés: 40 kg-t meghaladó csomag esetén a csomag ára felárral kerül kézbesítésre.

package-2366468_640

Mi történik, ha nem lehetett a csomagot kézbesíteni?

Ha a címzett az első kiszállításnál nem tartózkodik a megadott címen, futárunk értesítőt hagy a címzettnek és egyéb rendelkezés hiányában visszaviszi a depóba a csomagot. A futár másnap újból megkísérli kézbesíteni a küldeményt. Ha a második kézbesítési kísérlet is sikertelen, ismét a depóba kerül a csomag. A futár értesítőt hagy a címzettnek sikertelen kézbesítés esetén. A címzett az értesítőn megadott telefonszámon egyeztetheti a második kézbesítést.

package-1511683_640

Hogyan szállítunk?

Azonnali csomagszállítás Budapesten és környékén: A MXP Futár Futárszolgálat minden nap 8-18 óra között vállalja a csomagok kézbesítését. Az expressz csomagszállítás keretein belül, ezen felüli időpontokban is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Megrendeléstől számítva max. 1 órán belül vállaljuk a kézbesítendő csomagok felvételét és 2 órán belül a kézbesítését. Természetesen ez a legtágabb időintervallum. Vállalunk fix időpontban történő csomagfelvételt és időintervallumon belül kért kiszállítást is. (Ebben az esetben fél órás időkaput kérünk megadni.)

A költségeket ide kattintva megtalálod.

Similar Posts