Gitár küldése csomagban?

Annak biztosítása, hogy a gitár megfelelően be van csomagolva mielőtt elküldené azt elengedhetetlen. A húros eszközök szállítása egy kicsit ijesztő lehet, de nem kell aggódni:  ezeknek az alapvető tippeknek és trükköknek köszönhetően biztos lehet benne, hogy a hangszere érintetlenül érkezik meg a kívánt helyszínre.

A gitárokat mindig a legjobb egy  kemény tokban szállítani, miközben egy nagyobb szállítódobozba is érdemes becsomagolni. A legjobb dobozok erre a célra a gitárdobozok, amelyeket általában zenei üzletekben meg lehet vásárolni. Nagyon fontos, hogy ne szállíttassa a hangszerét csak a kemény tokban hiszen így a szállítás során megsérülhet, és a tok nem nyújt megfelelő védelmet a sérülések ellen. Lazítsa meg a gitárhúrokat, hogy a gitár kevésbé legyen feszült állapotban. Ezután tegyen egy anyagot a húrok alá, ez biztosítja, hogy a gitár teste védve legyen a húrok bármely mozgásától. Ezután fogja meg a gitár tokját és vonja be azt buborékfóliával. Ez biztosítja hogy a gitár nyaka is védve legyen, majd vonja be a gitár többi részét is néhány réteg buborékfóliával, hogy a gitár ne érjen hozzá a gitártok belső falához.

Csomagolja be a gitárt ezután még két réteg buborékfóliába, és rögzítse szalaggal. Ezután helyezze a csomagolt gitárt a gitár tokba, ügyelve arra, hogy a gitár feje a helyére kerüljön. Helyezzünk még két réteg buborékfóliát a gitárfej tetejére azért, hogy biztosan védve legyen. Miután befejezte a folyamatot, biztosítsa a tokot és készítse elő a dobozt. Egyszerűen rétegezze a doboz alját 2 hüvelyknyi buborékfóliával és újsággal, majd helyezze be a gitártokot. Töltsön be minden üres helyet a dobozban a buborékfóliával vagy újsággal, hogy a dobozban semmi esetre se mozogjon a gitár. Óvatosan bánjon tehát a gitárjával és ne sajnálja a buborékfóliát hiszen ezzel megvédheti kedvenc hangszerét a sérülésektől és biztosíthatja, hogy a gitár karcolásmentesen érkezik majd meg a kívánt helyszínre.

Similar Posts