Évszaknak megfelelő csomagolás

A téli évszakban sajnos gyakran előfordul, hogy átázik a papírdoboz esőzés vagy havazás esetén, ezért most megtudhatja hogyan készítheti fel csomagját ezekre az időkre, és hogyan védheti meg őket a beázástól.

Csomagolás és csomagküldés szeretteinknek télen-nyáron

A ruhadarabok elázását például úgy kerülheti el, ha minden darabot külön-külön elcsomagol egy nejlonzacskóba, így a ruháknak még akkor sem esik bántódásuk, ha esetleg elázik a doboz. A könyvekre, illetve papír alapú tárgyak még nagyobb odafigyelést igényelnek, hiszen ezek akár néhány másodperc alatt teljesen tönkremehetnek, míg például a ruháknak nem feltétlenül árt a víz. Ha könyveket szeretne küldeni valakinek, akkor érdemes folpackot használni, ettől ráadásul a csomag sem lesz nehezebb, hiszen csak egy réteg szükséges belőle, éppen annyi amivel be lehet vonni egy-egy könyvet.

Borküldés esetén a címkét is meg kell védeni, tehát a teljes üveget vonja be folpack-al vagy celofánnal, ha pedig így tesz, akkor garantáltan nem fog elmozdulni leázni az üvegről a címke és a célszemély egy ép és egészséges ajándékot fog kapni még akkor is, ha odakint ítéletidő van. Karácsony előtt és a teljes téli időszakban tehát oda kell figyelnünk a csomagolásra, hiszen az eső és a hó nagyon könnyen tönkreteheti az elküldött csomagot. Ha pedig így tesz, akkor az ajándékokat a legnagyobb rendben fognak megérkezni a kívánt célszemélyhez.

Similar Posts