Intelligens ipari robotkarok a kiállításon

A Hannover Messe kiállítás idén 2019. április 1 -5 között várta a látogatókat. Egyedülálló módon mutatja be a technológiai innovációk teljes skáláját az egész értékesítési láncon keresztül, az automatizálástól a beszállítói megoldásokig. A Hannover Messe kiállítás ideális üzleti és networking esemény, azon ambiciózus kiállítók számára, akik szeretnék megoldásukat a nemzetközi piacra vezetni, illetve azon látogatók számára, akik megismernék a világ innovatív technológiáit.


Áprilisban az egész ipari-technológiai világ Hannoverben találkozik. A látogatói számok évek óta kiemelkedően magasak.
Az LG Electronics a Hannover Messe kiállításon mutatta be piacvezető ipari technológiai megoldásait. Az LG az ipari önvezérlő robotoktól és az integrált platformoktól az automatizált gyárakig számos szektor számára kínál szolgáltatásokat, ezért jelentős szerepet kapott a világ legnagyobb, 75 ország 6500 vállalatát felvonultató ipari technológiai expóján is.
A Hannover Messe kiállításon az LG Electronics is bemutatta innovatív ipari technológiai megoldásait, önvezérlő robotait. Korábbi cikkünkben írtunk már a raktár logisztikában hasznosítható új fejlesztésről melyet a Boston Dynamics mutatott be. Az LG standján kiemelt helyet kapott egy olyan önvezérlő robot, amelyet azért fejlesztettek ki, hogy növelje a termelékenységet és a minőséget az automatizált gyárakban. Így a távoli jövőben komolyan fejlődhet kiszervezett raktározás is. Egy ilyen technológiával a raktározás webáruházaknak jelentősen egyszerűsödhetne, csak ki kell tudnunk várni amíg Magyarországra is megérkezik.

Ez a hattengelyes, automatikus irányítási, vezető nélküli járműtechnológiát alkalmazó robotkar a gyártósor egy meghatározott területén mozog, és olyan hasznos feladatokat képes elvégezni, mint a komponensek szállítása, a termékek összeszerelése vagy a különféle folyamatok ellenőrzése.
A cég olyan robotokat is bemutatott a kiállításon, melyeket a koreai Robostar fejlesztett ki. A vízszintesen artikulált SCARA robotkar képes a komponensek szállítására és összeszerelésére a gyártósorokon. Az LG Electronics olyan szenzorokat is bemutatott, melyek amellett, hogy segítik a dolgozók munkáját, biztonságosabb munkakörnyezetet is teremtenek.

Similar Posts