Házhoz szállítás: fókuszban a megbízhatóság

Ha voltak már rossz tapasztalatai a csomagok kiszállításával kapcsolatban, akkor minden valószínűség szerint az Ön számára is a legfontosabb a megbízhatóság. Nem csak az emberi hozzáállás kapcsán lényeges ez, hanem természetesen a csomag épségben megérkezése terén is.

Ugyan fontos az is, hogy ellátjuk-e a csomagolást a megfelelő jelzésekkel, például a törékeny címszóval, de az sem mindegy, milyen formában csomagoljuk be a szállításra váró holmikat. Beszerezhetünk buborékfóliát, de az újságpapír is jó megoldás lehet. Átvevőként nem elhanyagolható tényező, hogy a cég embere például felviszi-e az emeletre a csomagot, vagy magunknak kell érte lemenni. A profi hozzáállás egyik alapvető ismérve, hogy az ügyfelek érdekeit tartják szem előtt.

Legyen szó bármilyen szolgáltatásról, a megbízhatóság alapvető elvárás és követelmény. Ha ez bármilyen szempontból hiányossággal jár, akkor ügyfélként szinte biztosan másik szolgáltató mellett fogjuk legközelebb letenni a voksot. Érdemes az olyan lehetőségeket is átgondolni, mind például a csomagpontra szállítás. Ez azoknak javasolt, akik napközben nehezen elérhetőek, s így egyszerűbb, ha a csomagátvételt magunk időzíthetjük.

Similar Posts