Romlandó termékek szállítása

Az ma már nem kérdés, hogy hogyan lehet szállítani a ruhaneműt, az elektronikai cikkeket, a cipőket, a játékokat vagy egyéb tárgyakat, nem romlandó árukat. Azonban lehet, hogy még mindig felmerül a kérdés, hogy vajon miként lehetne szállítani, amikor ételekről, romlandó termékekről van szó.

Az, hogy felmerül a kérdés, teljesen jogos, hiszen a romlandó dolgokat nem lehet egyszerűen bepakolni a ruhák és a tévék mellé. Főleg nem a nyári nagy melegben, amikor a szállításra alkalmazott járművekben akár 40 fok fölé is emelkedhet a hőmérséklet. Mindenkinek hamar szembetűnhet, hogy ezek a körülmények nem felelnek meg az ételek számára. Ez azonban nem azt jelenti, hogy nem lehet romlandó termékeket elszállíttatni egyik pontból a másikba.

Csupán azt jelenti, hogy olyan céget kell választani, amelyiknek megfelelő járműveik vannak erre is. Ehhez ugyanis olyan járműre van szükség, amely vagy megőrzi egy ideig a bepakoláskor meglévő hőmérsékletét, vagy amelyik alapjáraton hűti magát különféle módszerekkel. Ezekben ugyanis nem probléma az ételek csomagként való feladása sem. Persze mindenképpen jelezni szükséges, hogy romlandó terméket kívánunk eljuttatni egyik pontból a másikba.

Similar Posts