Hogyan csomagoljunk és küldjünk poharakat?

A legtöbb ember életében lesz egy olyan pont, amikor arra lesz szükség, hogy poharakat csomagoljon. A teljesen vagy részben üvegezett tárgyak a leginkább kockázatosak ha szállításra kerül a sor, hiszen könnyen megsérülhetnek.

A poharak  pontos és profi csomagolása fontos feladat amikor egy új házba költözik, vagy küldenie kell néhány poharat futárcégen keresztül. Ha nem helyesen csomagoljuk be a poharakat, szinte mindig azt eredményezi, hogy a küldemény teljesen vagy részben tönkremegy. Ügyeljen arra, hogy kövesse a fontos lépéseket annak biztosítására, hogy az elküldött poharak egy darabban érkezzenek meg. Először is találnia kell egy jó dobozt, de érdemes mindig vadonat új kartondobozt használni a biztonság kedvéért. Ha azonban nem talál egy új dobozt, akkor egy régi is jó lesz, de csak abban az esetben, ha ilyenkor extra ragasztószalaggal biztosítja a csomag épségét. Először csomagolja be a poharakat egy réteg papírba. Bármilyen papír megfelel majd a csomagoláshoz,  akár még az újságpaír is, ha nincs otthon csomagolópapír.

Csomagolja be a poharakat szorosan a papírba, és fedje be őket néhány réteggel. Ezután vegye elő a buborékfóliát és vágjon ki belőle nagyobb négyzeteket. Csomagolja be a poharakat annyi buborékfóliába, amennyibe csak tudja. Használjon ragasztószalagot a buboréfólia lefixálásához. Olyan módon csomagolja be a poharakat, hogy a pohár alakja és színe egyáltalán ne legyen felismerhető. Ez megakadályozza a csomagolásban lévő tárgy károsodását. Most csomagolja be a buborékfóliába csomagolt poharakat tapadófóliába hiszen ez további védelmi rétegetbiztosít a buborékofóliát is szorosan tartja, miközben a dobozba helyezi azt. Töltse ki a dobozt további csomagolóanyaggal, és ne hagyjon üres helyet. Ha bezárta a dobozt, rázza meg azt, és ha mozgást hall, akkor még mindig szükség lesz csomagolóanyagra. Ha már nem rázkódik tovább a csomag tartalma, akkor itt az ideje a szállításnak.

Similar Posts