Különleges tárgyak

Hogyan szállítsunk különleges törődést igénylő dolgokat? Gondolunk itt a törékeny, vagy épp értékes, esetleg nagyon kényes tárgyakra.

Mindegy hogy egy zongoráról, egy antik bútordarabról vagy egy nagyméretű művészeti alkotásról van szó, az ilyen speciális bánásmódot igénylő tárgyak szállítása bonyolult munkafolyamat és jó ha szakember végzi.

  • Mérjük fel a szállítandó tárgyakat, hogy kapjunk egy általános képet arról, hogy mekkora méretű dologgal is van dolgunk. Ezt minden esetben érdemes elvégezni de ezen tárgyak kapcsán kiemelten fontos, hogy az optimális csomagolást és szállítást esetleg módot válasszuk meg.
  • Csomagoljunk biztonságosan. Ez csak egyszerű elővigyázatosság, hogy biztosítsuk dolgaink épségét a szállítás alatt. Használjunk buborékos csomagolót, plédeket, kerül, amibe kerül. Cégünk minden ehhez szükséges eszközt biztosít.
  • Akár házban, akár egy lakásban lakunk, akkor is ki kell vinnünk ezeket a törékeny dolgokat. Különleges esetekben segítjük ügyfeleinket ezen csomagok mozgatásában.
  • A szállítás napjához közeledve jó, ha minden szükséges kellék megvan a pakoláshoz.
  • A rakodás idején, legyünk biztosak abban, hogy a dolgaink semmilyen módon sem sérültek meg a berakodás közben.

Az MXP futárszolgálat is többféle lehetőséget biztosít Budapest területén (és a Budapest agglomerációjához tartozó területeken) történő szállításra, így konstrukcióink közül Ön kiválaszthatja a vállalkozása számára ideális megoldást. Mivel a legtöbb megrendelést itt vesszük fel, székhelyünket is Budapesten, a XI. kerületben találja meg.

Szolgáltatásainkról, árainkról itt tájékozódhat

 

Similar Posts