Csomagolás az időjáráshoz alkalmazkodva

Bizonyára senki sem szeretné, hogy a feladott csomagja az esős, havas időben elázzon, ezért érdemes úgy becsomagolni az árut, hogy az védve legyen mindentől. A ruhadarabok esetében nagyon fontos, hogy a lehető legjobban meg tudja előzni az elázást, hiszen egy vizes ruhaneműt senki se vesz át szívesen.

A ruhadarabokat érdemes nejlonzacskóba tenni, majd ezzel együtt kartondobozba csomagolni, így csupán a doboznak van esélye elázni. A könyvek esetében a csomagolás során ajánlott folpackot használni, hiszen maximálisan védve lesz az áru. A terméket csupán egy-két réteg folpackkal kell körbe tekerni, ezért attól sem kell félni, hogy a küldemény nehezebb lesz. Rengeteg ember bosszankodik amiatt, hogy bort küldött valakinek, azonban az elázás miatt az ital címkéje teljesen olvashatatlan lett.

Hasznos megoldás, ha a bor csomagolása során az üveget celofánnal, vagy éppen folpackkal borítja be. Azonban ne felejtse el az üveg nyakát megkötni valamivel, azért, hogy a csomagolóanyagnak még esélye se legyen lecsúszni a palackról. Ezt követően kartondobozba kell csomagolni az italt, hogy a szállítás során biztonságba legyen.

Similar Posts