Hogyan küldhetünk csomagot Japánba?

A csodálatos japán sziget egyre népszerűbb célpontja a csomagküldésnek. A folyamat egyszerű, gyors és problémamentes biztosítása érdekében kövesse ezt az alapvető útmutatót, amely a nemzetközi csomagküldés főbb buktatóit tartalmazza. Mint bármely ország, Japán is bizonyos korlátozásokkal és tilalmakkal rendelkezik ha bizonyos árukra kerül a sor.

A helyi vámhatóságnak két különböző okból kell meghatároznia, hogy mely árucikkeket tartalmazza az ön csomagja; az első ok az, hogy felszámolhassák a helyes díjakat, a második pedig annak megvizsgálása, hogy a cikkek tiltottak-e, vagy korlátozni kell-e őket. Ezért nagyon fontos, hogy pontosan és tisztességesen vigye véghez a foglalási folyamatot. Nem kell fizetnie semmilyen vámot vagy adót az áruiról, ha a teljes érték kevesebb, mint 10 000 jen. Ha az áru értéke meghaladja a 10.000 jent, akkor a vevővel a vámügyintézés fogja felvenni a kapcsolatot és elkéri a megfelelő díjat. Ha inkább ezt szeretné fizetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Bár Japán egy olyan ország, amely a világ legikonikusabb ételeivel rendelkezik, a külföldön élő magyarok számára az otthoni ízek annyira kedvesek, hogy nem tudnak a hazai ételek nélkül élni. Egy ételcsomag küldése tehát teljesen rendben van – ez egy nagyon egyszerű és gyors folyamat, mindaddig, amíg követi ezeket az alapvető szabályokat a külföldi élelmiszer küldésére vonatkozólag. Az ételeket mindig az eredeti gyártó csomagolásában kell elhelyezni. Az élelmiszer-csomagolást pecsételni kell, és semmilyen módon nem szabad megváltoztatni azt. Az élelmiszerek címkéjén fel kell sorolni az összes összetevőt. Az élelmiszereknek a szállítástól számított hat hónapot meghaladó eltarthatósági időtartamúaknak kell lenniük. Végül pedig, azok az élelmiszerek, amelyeknek hat hónapnál rövidebb az eltarthatósága, romlandó anyagnak minősülnek, és futárral nem küldhetők el semmilyen körülmények között.

Similar Posts