Kompex logisztikai szolgáltatás

Raktározás, csomagolás, szállítás

A logisztika az egyik legszerteágazóbb és legidőigényesebb feladat egy webáruház életében. Azonkívül rendkívül költséges és speciális tudást igénylő terület, melyet folyamatosan optimalizálni és monitoringozni kell. Szolgáltatásunkkal ebben szeretnénk Partnereink segítségére lenni akár raktározásról, csomagolásról, kiszállításról vagy a komplex logisztikai szolgáltatásról legyen szó.

Cégünk nagy előnye, hogy a cégvezetők részben az internetes kereskedelem és online fejlesztések piacáról, részben egyéb kereskedelmi tevékenységet ellátó területről saját tapasztalataival segíti a napi működést, másrészt jelenleg is rendelkeznek saját online kereskedelmi vállalkozással.
Szolgáltatásaink kialakításakor fő szempontunk az volt, hogy minden olyan logisztikai feladat teljesítését biztosítani tudjunk, amelyre partnereinknek szüksége lehet. Nagy előnyünk a logisztikai szolgáltatást nyújtó cégekkel szemben, hogy a Mixpakk Kft. futárszolgálatból lett komplex logisztikai szolgáltató. Cégünk elsősorban webáruházak számára nyújt logisztikai megoldásokat. A kiszervezett logisztika által így a cégvezetés csak a növekedésre kell koncentráljon, szolgáltatásunk révén minden egyéb költség tervezhető, így optimalizálható. A logisztika kiszervezésével nem kell többé raktárat bérelni és rezsit fizetni, nem szükséges raktári alkalmazottak béreivel és járulékaival kalkulálni, így a havi fix költségek a minimálisra csökkenthetők. Ez azt eredményezi, hogy a vállalkozás bevételeit jól kalkulálhatóan arra lehet fordítani, ami a növekedést segíti, akár további beruházást, terjeszkedést is jelenthet.
Informatikai hátterünk biztosítja a zavartalan napi működést. Egyedi fejlesztésű szoftverünk segítségével partnereink számára biztosítjuk a folyamatos monitoringot akár készlet akár a kiszállításra vonatkozóan. Rendszerünk úgy került kialakításra, hogy kevés fejlesztéssel teljes mértékben tudjuk automatizálni a folyamatokat a megrendelés beérkezésétől, a számlázáson keresztül a szállításig.

Ha termékeit csomagolná, raktározná cégünk készséggel áll rendelkezésére.
További információt szolgáltatásunkról a raktárlogisztika menüpont alatt olvashat.

Kérje ajánlatunkat az alábbi form kitöltésével vagy a 06 20 9402 714-es telefonszámon.

Similar Posts