Mennyi az ideális kiszállítási határidő?

Ha a netes rendelés kerül szóba, akkor sokan kifejezetten az alapján választanak webáruházat, hogy milyen gyors a kiszállítás. Természetesen a választék és az árak sem elhanyagolhatóak, de ha mindez nem társul megfelelően korrekt kiszállítással, akkor hajlamosak vagyunk másik webshop után nézni.

Amikor kiválasztunk egy vagy több terméket, akkor azt rendszerint szeretnénk időben megkapni. S hogy mégis mennyi bizonyul az ideális kiszállítási határidőnek? Napjainkban minden, magára és megítélésére valamit adó webshop esetében már egy-két napon belül megérkeznek a megrendeltek a megadott címre. Mindez egy-két nappal kitolódhat akkor, ha valamelyik csomagpontot választanánk, vagy csomagautomata mellett tennénk le a voksot.

Ez utóbbiak elsősorban azok körében népszerűek, akik nem tudják napjaikat előre tervezni, vagy biztosak abban, hogy nem fognak otthon tartózkodni a kiszállítás időpontjában. Amennyiben a szállítás akár hetekig elhúzódik akár a beszerzés, akár a futár cég miatt, úgy kevesebb megrendelőre lehet számítani, ez pedig a hosszú távú piaci jelenlét szempontjából nem bizonyul éppen előnyösnek. Érdemes tehát a gyorsaságra törekedni, mely nélkülözhetetlen a vásárlók elégedettségének szempontjából.

Similar Posts