Mennyi időt vesz igénybe egy külföldi csomagküldés?

Napjainkban már nagyon sokunknak van családtagja, barátja, ismerőse, akik külföldön tartózkodnak. Ilyen esetekbe gyakori a külföldre való csomagküldés. Ráadásul, ilyenkor fontos, hogy időben megérkezzenek a ki küldött csomagok, főként ha szülinapra, vagy más ünnepekre szánjuk.

A külföldre küldött csomagok érkezésének az ideje az EU-n belül akár 2-5 nap alatt is megérkezhet a kívánt országba. Ha az EU-n kívüli országba szeretnénk postázni, a világ bármely pontjára az is megoldható csak kicsit több időt vesz igénybe. Ám ezek is megérkezhetnek akár 4-11 napos határidővel. Ez persze mind attól függ, hogy milyen kézbesítési opciót választunk. Manapság már nagyon sok futárcég foglalkozik a külföldi csomagok kézbesítésével, de akár repülővel is küldhetjük a csomagunkat, ha azt szeretnénk, hogy gyorsabban megérkezzen. Az Mixpakk futárcég Ausztriába, Romániába vagy Szlovákiába akár 2 nap alatt kézbesítheti a küldeményeket. Illetve, ha Németországba vagy Csehországba szeretne küldeni csomagot, arra 3 napos határidőt ad a futárcég. A külföldi csomagok szállításánál az ár mindig a csomagok nagyságától függ.

A Mixpakk honlapján megtekintheti a feltüntetett díjzónákat, annak függvényében, hogy melyik országba szeretné küldeni a csomagot. Az effajta csomagküldésnél mindig számoljunk azzal, hogy esetleg vámot kell rá fizetnünk. A külföldi csomagküldésnél minden esetben a feladónak kell rendezni a kézbesítési költségeket. Attól függetlenül, hogy külföldi kézbesítésről van szó ugyanúgy megtörténhet, hogy nem kézbesítik, időben vagy egyáltalán nem kézbesítik a csomagot. Az ilyen esetekben, mindenféleképp tartsuk meg a feladóvevény másolatát, és a panaszával az ügyfélszolgálathoz. Minden további információt megtalál a weboldalunkon, melyet a www.mixpakk.hu címen talál. Illetve érdeklődhet a +36 304076655 telefonszámon.

Similar Posts