Tiltólistás termékek, melyeket nem küldhetünk csomagban!

Talán sokszor bele se gondolunk, hogy milyen kockázatoknak vannak kitéve az általunk küldött csomagjaink. Minden esetben fontos, hogy tisztában legyünk az adott futárcég szabályzataival, és azt követően járjunk el, így biztosan elkerüljük a kellemetlenségeket.

Olyan árut semmiféleképp sem küldhetünk, amely nincs biztonságosan becsomagolva. Amennyiben a feladott csomag törékeny a feladásnál külön hívjuk fel a figyelmét a futárnak. A csomagok az-az idő alatt még kézhez jutnak, számos szortírozáson átesnek, illetve többszöri pakoláson. Abban az esetben ha nem megfelelő csomagolást választunk, akkor könnyedén baja eshet. A szabályzatot mindig érdemes elolvasni, hiszen ezek érvényesek belföldi és a külföldi csomagküldésre is egyaránt. A feladott csomagok semmiképpen sem tartalmazhat olyat, amely romlásveszélyes, itt gondolunk minden főtt és készételre. Továbbá nem küldhetünk házi készítésű szeszesitalt, de állati vagy növényi maradványokat sem. A hagyományos futárcéggel nem küldhetünk csomagunkban drágaköveket vagy nemesfémet sem.

Ráadásul ide soroljuk még az olyan alkatrészek, berendezések melyek nem forgathatók, és plusz figyelmet igényel. A Mixpakk futárcég weboldalán minden fontos információt megtalál, azzal kapcsolatban, hogy melyek a tiltólistás termékek, mint pl. a fegyverek. Abban az esetben, ha a jogszabályokat figyelmen kívül hagyjuk, a futárcég jogában áll a csomagot átadni a hatóságoknak. Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy sem dohányárut, sem kábítószert nem küldhetünk csomagként. Illetve olyan csomagot sem adhatunk fel, melyek veszélyesek lehetnek a futárcég alkalmazottjaira. Minden további információt megtalál a www.mixpakk.hu weboldalára kattintva.  Illetve elérhetőek vagyunk a következő elérhetőségen: +36 304076655. Forduljon hozzánk bizalommal!

Similar Posts