A csomagok kézbesítésének határideje

A futárcégek által feladott csomagok manapság az egyik leggyorsabb megoldásnak számítanak. Minimum 1-2 munkanapon belül kézhez kaphatjuk a megrendelt terméket, attól függetlenül, hogy az ország melyik pontján lakunk.

A futárcégek általában háztól házig szállítják a megrendelt terméket, de kérhető csomagpontra is. A Pick Pack pontokon átvett csomagok nem csak költséghatékonyak, de elkerülhetjük vele azokat a kellemetlenséget, hogy várnunk kell a futárra az otthonunkban vagy a munkahelyünkön. A Pick Pack pontra megérkezett csomagjáról SMS-ben vagy e-mailben értesítjük, majd ezt követően 10 munkanapig van lehetősége az átvételre. A futárcégek országos szinten vállalnak gyors és megbízható szállítást. Ha külföldről várunk csomagot, vagy esetleg mi küldjük, a szállítási idő a 2-5 munkanapot vehet igénybe, attól függően, hogy melyik országról van szó. Ha pl. Ausztria, vagy Románia a kézbesítendő csomag megérkezésének helye, akkor általában ez 2-5 napot vesz igénybe, míg Németországról, vagy Csehországról van szó akkor elegendő 3 nap.

A feladott csomagok elektronikus vonalkódos etikettel vannak ellátva, így végig nyomon követhetjük az útjukat. Amennyiben az ígért határidőket nem tartja be a csomagunk kézbesítésével megbízott cég, akkor egy megadott határidőn belül panaszt tehetünk. Az ügyfélszolgálat munkanapokon 8-tól 18 óráig elérhető. A csomagok után automatikus érték garanciát vállalunk 50.000 Ft-ig. Abban az esetben, ha időben megérkezett a csomag, de bármilyen sérülést észlelünk, rajta nem vagyunk kötelesek átvenni a futártól, vagy kérjük meg, hogy türelmesen várja, ki még leellenőrzi a csomag tartalmának állapotát. A futár nem köteles eleget tenni a kérelmünknek, de ettől függetlenül, ha bármilyen hibával találkozunk kártérítést követelhetünk a panaszunk leadását követően. Ezt mindenképpen jelezze időben a futárcég felé!

Similar Posts