Temperált termékek szállítása

A temperált termékek szállítását végző cégek, szolgáltatásaikat általában +2-8°C, +15-25°C, -20°C, illetve -70°C hőmérsékleteken, kiemelkedő odafigyeléssel teljesítik. Biztosítják az előírt páratartalmat, kontrollált mag-hőmérsékletet, és a rázkódáscsillapítást.

Ezeket a termo kézbesítési megoldásokat légi és közúti szállítási formában, belföldön és külföldön egyaránt végzik. A termékek csomagolásához, akár még tanácsot is adnak. A szolgáltató, kéztől kézig teljesíti a továbbítást, az előírt hőfokon, és garantálja, hogy akár napokig a terméket ugyanolyan hőmérsékleten tudja tartani.

Alkalmazási területeik közé tartoznak: a fokozottan hőérzékeny vény és nem vényköteles gyógyszerek, hőérzékeny hatóanyagok, vakcinák, dialízis gyógyszerek, klinikai vizsgálati készítmények, transzplantációs szervek, vérkészítmények, bizonyos ADR termékek, speciális biotechnológiai készítmények és minden olyan egyéb különösen hőérzékeny, drága, vagy nehezen pótolható gyógyszer és alapanyag, melynek temperált szállításra van szüksége.

Ezeknek a szolgáltatóknak a célja, nem a tömegáru szállítás. Küldeményeik olyan termékek, melyek kézzel mozgathatóak, néhány litertől tíz literes nagyságig terjednek, vagy néhány raklapos méretig. Ezek a vállalkozások első osztályú temperált pontosságot és megbízhatóságot biztosítanak, melyekre a külső hőmérséklet egyáltalán nincs hatással.

Similar Posts