Munkagépek szállítása

A munkagépek szállítását, nem könnyű megszervezni, és megvalósítani. Ha kisebb építkezési vállalkozással rendelkezünk, és nem tudjuk a gépeket a helyszínre szállíttatni saját önerőnkből, akkor szükségünk van egy olyan szolgáltatóra, aki elvégzi helyettünk ezt a feladatot.

A munkagépek szállítását, a szállítmányozó cég szakemberei alaposan megtervezik, és az ügyfelek rakományához a legoptimálisabb szállító járművet ajánlják. A járműre való felrakodást, az egyénileg képzett járművezetők végzik el, majd ők is rögzítik le. A szolgáltató az engedélyeztetéstől kezdve, a lerakodáson át, a járgány helyére tételével együtt, mindent elvégez.

Némely szállítmányozási cég elég raktárral vagy udvarhelyiséggel rendelkezik, ahol akár még a gépek és eszközök tárolására is lehetőség van, illetve arra, hogy azokat, pontosan a munkakezdés időpontjára szállítsák ki. A munkagépek szállításához, a szolgáltatónak szüksége van néhány adatra és információra. Ilyen például a gép súlya, pontos mérete (szélesség, hosszúság, magasság), típusa, egyéb tulajdonságai, az hogy igényel-e speciális kezelőt, illetve technikát, mi a fel- és lerakodás helyszíne, megtudjuk-e oldani a munkagép fel- és lerakodását.

Similar Posts