Új technológia az IKEA-nal

Új technológiával erősít az Ikea logisztika

Magyar startuppal forradalmasítja logisztikai folyamatait az Ikea – közölte a svéd cég. Az Aeriu új leltározási folyamatot biztosít a bútoráruháznak így az biztonságosabb, gyorsabb és pontosabb kiszolgálást kaphatnak a vásárlók.


Az Aeriu magyar startuppal közösen újítja meg leltározási folyamatait az Ikea. A dróntechnológiának és a mesterséges intelligenciával rendelkező szoftvernek köszönhetően a termékek összeírása és áttekintése fenntarthatóbb, biztonságosabb, gyorsabb és pontosabb, a vásárlók valós időben kapnak információt azok elérhetőségéről – írják a közleményben a magyar cég újjításáról a svéd vállalat.
Az utóbbi egy évben a soroksári Ikea áruházban tesztelték a felhő alapú adatkezelési és tárolási megoldást. Amennyiben a módszer beválik, akkor máshol is meghonosíthatják. Az online kereskedelem bővülő igényei a cégnél meg is követelik a fejlesztést, amelyben elengedhetetlen, hogy valós idejű, pontos készletadatokat közöljenek a vásárlókkal.
Az Aeriu Inventory a kereskedelmi forgalomban kapható drónokra optimalizált szoftver, ami nagy raktárakban is lehetővé teszi a leltározást. Fenntartható, hiszen nem szükségesek a nagy energiaigényű targoncák. Gyorsabb és pontosabb, mint a jelenlegi manuális raktár ellenőrzési folyamat, így csökkenthető a targoncás munkaerő igénye a leltári folyamat során. A két vállalat hosszú távú célja egy teljesen a technológia által vezérelt rendszer kifejlesztése, ennek jelenleg is tart a tesztidőszaka – állítják róla. Forrás:ingatlanhirek.hu

Amennyiben szüksége van egy megbízható logisztikai partnerre, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi form kitöltésével, vagy hívja kollégánkat a 06 20 9402 714-es számon.

Similar Posts