Buborékos csomagolóanyag másképp

Csomagolás másképp

Talán mindenki találkozott már olyan csomagolóanyaggal, vagy borítékkal mely buborékokkal védi a terméket. Ez a legtöbb csomagolást végző cégnél standard eszköz, mert nagyon jól védi a beburkolt termékeket így védve a szállítás alatt felmerülő veszélyekre. A legtöbben, ha buborékos csomagolóanyaggal találkoznak, ellenállhatatlan késztetést éreznek, hogy nekiessenek kipukkasztgatni a kis buborékokat. Sokan már-már kényszeredetten nyomogatják végig a kis levegővel telt buborékokat, mintha az lenne a küldetésük, hogy egy se maradjon épségben. Ha ön is ilyen késztetéseket érez, nézze meg Daisuke Akiyama aranyhalas újragondolását, lehet, hogy változni fog a véleménye.


Akiyama buborékait ugyanis a gömbakváriumban úszkáló aranyhalak inspirálták: a HAFT Design stúdióval együttműködve olyan látványos csomagolóanyagot állított elő, amelynek minden egyes kis buborékjába egy aprócska aranyhalat nyomtatott, így azt az illúziót kelti, mintha sok-sok pici gömbakváriumból állna. Ő úgy gondolja, ettől a pofonegyszerű ötlettől ezentúl pszichikailag nehezebb lesz majd kipukkasztani a kis buborékokat.

Akiyama fóliája még csak egy prototípus, így ha kedvet kapna ilyenbe csomagolni a vázákat, vagy egyéb törékeny terméket még várnia kell, bár Akiyama azt nyilatkozta hogy szeretné ha mihamarabb forgalomba kerülhetne az ötlete. forrás: index.hu

Ha termékeit csomagolná, raktározná cégünk készséggel áll rendelkezésére.

Similar Posts