A cég által feladott csomagok biztonságos csomagolása

Mindenki saját maga értékét tartja a legfontosabbnak, ezért hívjuk fel a figyelmét, hogy kellő gondoskodást fordítson a küldendő értéktárgyainak a becsomagolására. Ugye Önnel is megtörtént már, hogy végig izgult a csomag megérkezését, és hogy minden egyben legyen úgy, ahogy elküldte?

Tisztában kell lennünk azzal, hogy a csomagunk még kézbesítésre kerül nagyon sok ponton fog áthaladni, szortírozzák, ide-oda pakolásszák majd a futárhoz kerül. Ez a folyamat alatt leeshet, megütődhet. Ma már számtalan módja van annak, hogy biztonságosan célba érjen a küldeményünk. Fontos, hogy a doboz melyben postázni fogunk ne legyen sérült vagy szakadt. Győződjünk meg, hogy teljesen épséges. Ha törékeny vagy érzékenyebb tárgyat adunk fel, akkor érdemes duplafalú dobozt beszereznünk. A dobozt, melybe a küldemény kerül, jól béleljük ki. Használhatunk hungarocellt, térkitöltő szivacsot vagy buborékfóliát. Így biztosan sérülésmentesen fog megérkezni a címzetthez.

MXP logo

Kisebb tárgyak esetén jó megoldásnak bizonyulhat a buborékos boríték, melynek vastagsága megakadályozza a tartalmának a sérülését. A következő lépés a csomag lezárása, melyre nagy hangsúlyt fektessünk. Használjunk vastag ragasztószalagot, minden oldalát ragasszuk le, hogy véletlen se bírjon kinyílni, és legalább kétszer tekerjük körbe. Mindig mérjük meg a csomagunk súlyát, mivel 40 kilogrammtól nehezebb csomag szállítása előtt egyeztetnünk kell a futárcéggel. Igyekezzünk minél pontosabb címet megadni, így a futárnak is könnyebb dolga lesz és biztosabbak lehetünk abban, hogy garantáltan célba ér a csomagunk. Feladás előtt mindenképp ellenőrizzük még egyszer a dobozt, hogy jól lezártuk-e, és hogy pontos címet írtunk rá. Ezt követően már nyugodtan fel lehet adni a csomagot a futárszolgálaton keresztül és megnyugodhatunk, hiszen így már garantáltan és biztonságban elér a célállomásra.

Similar Posts