Egyre csak drágulnak a csomagautomaták

A Magyar Posta csomagautomatáinak használata 80%-al drágult tavaly október elseje óta. A csomagautomatákat eddig mindössze 490 ft-ért használni lehetett, ezután viszont majdnem 900 forint a szolgáltatás ára.

Ennek a komoly áremelésnek a hátterében tulajdonképpen az áll, hogy a csomagautomaták hatalmas fejlesztéseken esnek át, például lehetőséget adnak az érintés nélküli fizetésre is, és novembertől még az automaták kapacitás is nőtt, tehát egyre többen tudják ezeket használni. Egyedül azok számíthatnak a régi, 490 ft-os árra, akik a Vaterán keresztül küldenek vagy rendelnek valamit. Az elmúlt évben hazánkban rengetegen elkezdték használni ezeket a csomagautomatákat, így a logisztikai szolgáltatások közül itthon ez a legelterjedtebb és legnépszerűbb.

slider-3

Az ország különböző pontjain jelenleg 110 csomagautomatát lehet használni, ezek között ott vannak a Magyar Posta, és természetesen a Foxpost automatái is, és ha a Vaterafutáron keresztül veszi igénybe a csomagautomata szolgáltatásait, akkor alacsonyabb árakra számíthat, mintha közvetlenül venné használatba ezeket a csomagautomatákat. A Vaterafutár azért jött létre, hogy egyszerűsítse az online piacon kialakult árucserét és ez a szolgáltatás mindenki számára elérhető és igénybe vehető. A Vaterafutár egyedibb és kedvezőbb árakat alakít ki mint más szolgáltatók, és hatalmas csomagforgalmat felügyel, ezért nem is csoda, hogy folyamatosan bővülnek a szolgáltatások, hiszen a Vaterafutár is arra törekszik, hogy folyamatosan megújuljanak, a legújabb technológiák szerint működjenek és rugalmasak legyenek. Érdemes tehát inkább a Vaterafutáron keresztül igénybe venni a csomagautomatákat, hiszen akkor szinte féláron juthat a szolgáltatásokhoz. A csomagautomaták kényelmes és rugalmas megoldást jelentenek, ezért nem meglepő, hogy egyre többen fordulnak ehhez a megoldáshoz ha csomagot szeretnének küldeni vagy fogadni.

Similar Posts