Értékes festmények szállítása

A festmények futárral való küldése szerencsére gyors és egyszerű. A legfontosabb tényező a festmények vagy a keretezett művek szállítmánya esetén hogy jól csomagolja be azt, hogy a kívánt helyre biztonságosan érkezzen. Szerencsére ez könnyű – csak kövesse ezt az útmutatót ami tökéletes lesz az eBay eladóknak, művészeti kurátoroknak és általános gyűjtőknek is.

A fő cél, hogy a festményt egy karton dobozban küldje, ami elegendő ahhoz, hogy 12 cm-es védőbuborékot hozzon létre. Ez lehetővé teszi, hogy a doboz ellenálljon a halmozódásnak, valamint az általános tranzit rezgéseknek, remegéseknek és sokkoknak. Tisztítsa meg a kereten lévő üvegpanelt. Ezután a teljes grafikát és a keretet két réteg savmentes csomagolópapírral kell lezárni, és a szalagot le kell húzni a laza széleken. Ez segít csökkenteni az esetlegesen megjelenő szennyeződéseket. Csomagolja be a képet buborékfóliába, és győződjön meg róla, hogy legalább 6 cm mély. Ehhez használjon először függőlegesen, majd vízszintesen rengeteg csomagolószalagot hogy biztonságban legyen a csomag. Ez elsődleges csomagolásként tökéletes lesz.

Ha van sarokvédője, akkor itt az ideje, hogy minden sarokhoz illessze őket. Ha nincsenek sarokvédők, akkor el kell készítenie őket. Ezt kartonpapírral végezheti el – csak vágja alakra, majd egy vastag darabot takarjon el a keret minden szélén. Biztosítson két darab rétegelt lemezt a műanyag darab mindkét oldalára csomagolószalaggal, hogy rögzítse őket. Ezek strukturális támogatást fognak adni a festmény leggyengébb területeihez, így szállítás közben nem fognak sérülni. Kérjük, ügyeljen arra, hogy levágja a rétegelt lemezt úgy, hogy nagyobb legyen, mint a műalkotás, mivel ez segít megvédeni a doboz sarkait. Fektessen a doboz aljára laza tölteléket, majd helyezze be az árut. Töltse meg a maradék helyet a műtárgy körül laza töltőszállal, hogy az áru ne mozdulhasson a dobozban.

Similar Posts