Mikor érdemes biciklis házhozszállitást választani?

Abban az esetben mindenképpen érdemes biciklis futárt választani, ha gyors, környezetbarát, és költséghatékony megoldást szeretne találni a csomagszállításra. Ha szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a környezetünk szmogmentes legyen, akkor érdemes biciklis futárt választani, hiszen értelemszerűen azzal nem szennyezzük a környezetet.

Bár azt gondolhatnánk, hogy az az 1-2 kilométer, amit a futár megtenni kocsival nem számít, de igenis lényeges minden füstfelhő ami a levegőbe kerül. A biciklis futár tehát nem pöfög és nem bocsát ki környezetszennyező füstöt, ezért ezzel a megoldással mindenki jól jár. A biciklis futár másik előnye a gyorsaság, és bár nem gondolná az ember, de sokkal hamarabb elérnek a megadott címre biciklivel, mint autóval, hiszen manapság rengeteg a dugó és a biciklis futár gördülékenyen folytathatja útját míg autók százai állnak a piros lámpánál percekig. A biciklis futár akár egy óra alatt képes kiszállítani azt a csomagot, míg autóval ugyanez akár több órát is igénybe vehet.

MXP logo

Ha biciklis futárt választ, akkor sokkal töb pénzt spórol meg, hiszen a legtöbb futárszolgálat csillagászati összegeket kér a szállításért a benzin miatt, de természetesen a biciklis futár esetében erről nincsen szó, hiszen nincs szükség extra költségre, csakis az alapárakat kell fizetnie, valamint a díjzónát, nincs benzinpénz és nincs fuvardíj sem. Ez főleg akkor jön kapóra, ha ön falun él, hiszen a futárcégek extra költségeket számolnak fel ilyenkor is. Minden más viszont ugyanúgy működik majd, mint minden futárcégnél, tehát köthet szerződést, és nem kell attól sem tartania, hogy elvesztik a csomagját, hiszen így is lesz aki felelősségre vonni. A biciklis futár választásával tehát csak jól járhat, hiszen kíméli a környezetét és saját pénztárcáját is megóvja a felesleges költségektől, emellett pedig sokkal hamarabb kézhez kaphatja a rendelt csomagot, mint másképp.

Similar Posts