Nem szállítható küldemények

A csomagkihordással foglalkozó cég kiválasztása során érdemes megfigyelni, hogy a cég milyen termékek szállítását nem vállalja el. Általában a cégek nem szállítanak ablakokat, csomagolatlan árukat, dohánytermékeket, egészségügyi mintákat, emberi maradványokat, készpénzt, kábítószereket, élő és elhullott állatokat, és még sok más ezekhez hasonló nagy méretű, veszélyes tárgyakat.

A cég alkalmazottainak jogukban van megtagadni a csomag elszállítását, ha az nem megfelelően van becsomagolva, ha fertőző, romlandó a küldemény, ha az áru fűtve, hűtve szállítandó, és még más ezekhez hasonló esetekben. A csomagok kiszállítását csak akkor vállalják el a cégek, ha az áru az előírásoknak megfelelően be van csomagolva, és a kartondoboz belsejébe kitöltő anyag került, hiszen csak így garantált, hogy a dobozban levő termék nem fog megsérülni útközben.

Az elektronikai berendezéseket csak abban az esetben szállíthatják el a cég dolgozói, ha az áru gyári csomagolására került még egy védelmet nyújtó kartondoboz kibélelve. A különleges termékek esetén mindenképp vegye fel a kapcsolatot a céggel, így megtudhatja a küldemény csomagolásának módját.

Similar Posts