Online csomagfeladás menete

Manapság az online csomagfeladás a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja, ha belföldre vagy külföldre szeretnénk valamit szállíttatni. Ehhez nem kell sehova sem mennünk, sorban állnunk vagy telefonálgatnunk, elég, ha felkeresünk az interneten egy fuvarozó céget, melynek honlapján találhatunk egy erre a célra készített címirat kitöltő dokumentumot.

Itt meg kell adni a feladó és címzett adatait (cím, telefonszám, bankszámla szám), a csomag darabszámát, súlyát, esetleg a küldeménnyel kapcsolatos megjegyzéseket, valamint a kiszállítás típusát, hogy bel- vagy külföldi, aznapi vagy 24órás kiszállítást igénylünk. Ezeknek a kitöltésénél, figyeljünk oda, hogy minden adatot megfelelően adjunk meg, így elkerülhetjük, hogy rossz helyre szállítsák küldeményünket, vagy esetleg az vissza is kerüljön hozzánk.

Ha minden adatot megadtunk, hamarosan várhatjuk a szállításra kijelölt személy jövetelét, aki a csomagot csak abban az esetben fogja átvenni, ha az az előírásoknak megfelelően van becsomagolva. Választhatunk már olyan céget is, amelyik egy órával az érkezés előtt telefonon figyelmezteti a feladót, így nem kell egész nap otthon ülnünk és várnunk a megérkezésére.

Similar Posts