Ismerje meg a Pick Pack Pont előnyeit!

A Pick Pack Pont számos előnyt tartogat a csomagvárók számára, érdemes megismerkedni és kipróbálni ezt a remek szolgáltatást. Ezzel az ország több pontján is átvehetik csomagjaikat.

A Pick Pack Pont-okkal pénzt és időt takaríthat meg, és mivel nem veszik igénybe a házhoz szállítást, ezért a futárcégek autóinak nincs szükségük arra, hogy minden címzetthez külön vigyék el a csomagot, ezért ezzel még a környezetvédelemhez is hozzájárulhatunk. Éves szinten, ennek a szolgáltatásnak köszönhetően 1275 tonna szén-dioxid kibocsátást előzhetünk meg. Mindenki számára érdemes a Pick Pack Pontot választani. Ez lehetővé teszi, hogy ne kelljen senkinek otthon ülnie, még várakozik a csomagja megérkezésére, mivel ezzel a szolgáltatással a megrendelő döntheti el, hogy hol és mikor veszi át a csomagját. Ezt megteheti útközben a munkából hazamenet, legyen éjszaka vagy nappal, illetve még hétvége is, minden töltőállomáson az ügyfelek rendelkezésére állnak. Ennél a szolgáltatásnál választhatnak, hogy bankkártyával vagy készpénzzel szeretnének fizetni. Itt a postákkal ellentétben, nem kell várakoznia és sorban állnia sem, rendkívül kényelmes és biztonságos is. A csomag megérkezése után, nincs arra szükség, hogy a csomagpontra rohanjunk, mivel itt akár öt munkanapon keresztül várakozik ránk a csomagunk. Országszerte már 240 városban, több mint 700 Pick Pack Ponttal találkozhatunk.

Válassza ezt a remek szolgáltatást, ha nem tud a szállítás napján otthon tartózkodni, vagy nem rendelheti meg a csomagot munkahelyére, szeretne idején spórolni, illetve ha a futárral történő kézbesítés túl költségesnek találja. A Pick Pack Pont alkalmazottjai, mindig a rugalmasságra és kiszámíthatóságra törekszenek, mindenkivel megtalálják a közös hangot. Ezeken az átvevőpontokon számíthatunk a segítségnyújtásra, gyorsan és biztonságosan vehetjük át csomagjainkat. Amennyiben bármilyen problémánk merülne fel, a Pick Pack Pont dolgozói segítséget nyújtanak, igyekeznek a problémákat még a helyszínen megoldani.

Similar Posts