Mikorra várhatjuk a feladott csomagok kézbesítési idejét?

A futárcégek által cégek általában 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek, attól függetlenül, hogy az ország melyik részére történik meg a kézbesítés. Mikre kell figyelnünk?

Annak érdekében, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket, mindig olvassuk el a futárcég honlapján található szabályzatot, hiszen az által nagyon sok plusz információt szerezhetünk. Legtöbb esetben, ha csomagot szeretnénk küldeni, akkor az első nap az a futár megrendelése. Érdemes tudni, hogyha még a délelőtti órákban leadjuk a rendelésünket, akkor van esély rá, hogy még az nap megérkezik a futár. Továbbá a kiválasztott futárcég honlapján informálódhatunk arról, hogy az általunk kiválasztott szolgáltató milyen határidőkkel és költségekkel dolgozik. A csomagok kézbesítéséről mindig értesítenek bennünket a megadott elérhetőségeket, amely lehet telefon és e-mail is. Amennyiben nem felel meg a kézbesítési időpontja, akkor megbeszélhetjük a csomag átvételének a későbbi időpontját is. Ám a futár várogatásának az elkerülése érdekében érdemes kihasználnia a csomagautomaták által nyújtotta lehetőségeket. ezzel rengeteg időt spórolhatunk meg, mivel nem kell arra pazarolnunk a drága időnket, hogy várogassuk a futár megérkezését.

Amennyiben az automatás kézbesítést választjuk, akkor annak átvételére 10 áll a rendelkezésünk. Ráadásul még olcsóbb is, mintha a saját lakcímünkre kérnénk a kiszállítást. A szolgáltatók mindig igyekeznek a határidők betartására, ám amennyiben ez nem így történik, akkor mindig van joga a panaszt tenni. Ilyen esetekben, mindig az ügyfélszolgálatok állnak rendelkezésünkre. Külföldi csomagok kézbesítésénél mindig figyelembe kell vennünk, hogy éppen melyik országról van szó. Ám a legtöbb esetben ott sem vesz igénybe 2-5 munkanapot. Sőt, ha Németországba, vagy éppen Csehországba szeretne csomagot küldeni, akkor az 1-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül.

Similar Posts